Cursusboek: Ik weet meer van wijn - SDEN-Niveau 2

00004
€40,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Ik weet meer van wijn.
Prijs excl. verzendkosten

Hoe meer je van wijn weet, hoe lekkerder en fascinerender hij wordt. Iets over wijn leren is dus leuk, maar 'eerlijk is eerlijk' ook best lastig. Want er zijn zoveel wijnen, uit zoveel landen, van ontelbare druivenrassen! Waar moet je beginnen?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: bij de wijn zelf. Bij het glas wijn dat voor je staat. Probeer die wijn te begrijpen. De essentie ervan te pakken te krijgen. Vraag jezelf af waarom hij smaakt zoals hij smaakt? Ligt dat aan de druif waarvan hij is gemaakt? Wat weet je van die druif? Waar komt die vandaan? Is het daar warm of koud? Heeft dat invloed op de smaak?

Beschouw wijn als een vriend die je door en door wilt leren kennen. Zoek antwoorden op je vragen. Als je je eenmaal echt in wijn verdiept, ook in zijn achtergrond, liggen de antwoorden (bijna) voor de hand. Als je wijn zo bekijkt, wordt leren over wijn logischer, leuker en makkelijker. Ik weet meer van wijn, het boek én de extra online tool, zullen je daar zeker bij helpen.

Naast dat het boek gebruikt wordt als lesmateriaal is het ook een boek waar je als wijnliefhebber veel plezier aan beleeft.

Technische specificaties
: Ik weet meer van wijn

Hardcover gebonden boek formaat 21 x 27 cm.
Inhoud: 200 pagina’s inclusief handige uitvouwbare wijnkaarten
Verdeeld in 8 hoofdstukken met extra online tool
ISBN: 9789082666106
NUR 100, 447

Ik weet meer van wijn is tot stand gekomen onder auspiciën van Stichting Drankenonderwijs (SDO) en Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN).Bewaar dit product voor later